Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Thread: Posting Pictures from Computer broken

              
   
   
   
  1. #1
    Team Captain wallaceewilliam's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Buda, TX
    Posts
    530
    Sports Logo Sports Logo Sports Logo Sports Logo
    Thanks
    495
    Thanked 377 Times in 184 Posts

    Default Posting Pictures from Computer broken

    Quote Originally Posted by wallaceewilliam View Post
    http://www.gomeangreen.com/forums/up...9fab92a7ca.gif
    sho this isnt targetting, but the maryland hit is????? football is really going to shit thanks to this.
    https://i.imgur.com/zfuXLxJ.gif

    Damn it! still cant post pictures from computer, only tapatalk. When is this going to get fixed??

  2. #2
    Grammar Nazi CAL's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    SATX
    Posts
    7,907
    Sports Logo Sports Logo Sports Logo Sports Logo
    Thanks
    5,150
    Thanked 4,556 Times in 1,843 Posts

    Default

    I see the pictures?

  3. #3
    Team Captain wallaceewilliam's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Buda, TX
    Posts
    530
    Sports Logo Sports Logo Sports Logo Sports Logo
    Thanks
    495
    Thanked 377 Times in 184 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by CAL View Post
    I see the pictures?
    I put the link to those, but if you try to add a picture from the computer it wont work. Errors out every time, others having the same issues as well. Works fine from tapatalk though.

  4. The Following User Says Thank You to wallaceewilliam For This Useful Post:


  5. #4
    Graduate Assistant textodd's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    In your head.
    Posts
    3,458
    Sports Logo Sports Logo Sports Logo Sports Logo
    Thanks
    5,182
    Thanked 4,045 Times in 1,747 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by wallaceewilliam View Post
    I put the link to those, but if you try to add a picture from the computer it wont work. Errors out every time, others having the same issues as well. Works fine from tapatalk though.
    Yeah, it's still broken on the computer.
    If you copy posts from these forums and publish them publicly, out of context on the Internet to trash someone, don't be a pussy & hide behind an anonymous identity.

  6. The Following User Says Thank You to textodd For This Useful Post:


  7. #5
    Grammar Nazi CAL's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    SATX
    Posts
    7,907
    Sports Logo Sports Logo Sports Logo Sports Logo
    Thanks
    5,150
    Thanked 4,556 Times in 1,843 Posts

    Default

    I'm going to try and get this fixed...can you tell me if you get an error message of any type or what happens exactly?

  8. The Following User Says Thank You to CAL For This Useful Post:


  9. #6
    The A Team Mac290's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Texas
    Posts
    5,236
    Sports Logo Sports Logo Sports Logo Sports Logo Sports Logo
    Thanks
    2,598
    Thanked 5,776 Times in 2,624 Posts

    Default

    When I post pics, there isn't an error.
    Nothing happens.


  10. #7
    Grammar Nazi CAL's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    SATX
    Posts
    7,907
    Sports Logo Sports Logo Sports Logo Sports Logo
    Thanks
    5,150
    Thanked 4,556 Times in 1,843 Posts

    Default

    Try now...hopefully it's a setting I just fixed.

  11. #8
    The A Team Mac290's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Texas
    Posts
    5,236
    Sports Logo Sports Logo Sports Logo Sports Logo Sports Logo
    Thanks
    2,598
    Thanked 5,776 Times in 2,624 Posts

    Default

    Not working for me.


  12. #9
    Team Captain wallaceewilliam's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Buda, TX
    Posts
    530
    Sports Logo Sports Logo Sports Logo Sports Logo
    Thanks
    495
    Thanked 377 Times in 184 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by CAL View Post
    Try now...hopefully it's a setting I just fixed.
    Tried two ways
    1. choosing upload picture - selecting pic and then clicking upload. This use to give me an error, tonight it just disappears and doesnt do anything.
    2. copy a picture and trying to paste it in the chat box. Paste and it just looks like it hits the space bar. auto spaces over one and nothing is there.

    If you need me to test some more just let me know.

  13. #10
    Team Captain wallaceewilliam's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Buda, TX
    Posts
    530
    Sports Logo Sports Logo Sports Logo Sports Logo
    Thanks
    495
    Thanked 377 Times in 184 Posts

    Default

    Not sure if this means anything Iím not really a web site guy, but this is an error I get when I inspect element and use the upload photo option.




    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •